sábado, 16 de febrero de 2013

EL MEU AGRAÏMENT...


EXPOSICIO  1000 I UNA NINEKA 14 de Febrer del  1013
Sabeu que…
Avui és un dia d’aquells que quan t’aixeques del llit i moltes mares com jo, a part de pensar en com afrontaràs un altre dia sense el que més t'estimes en aquest  món, encara que tinguis aquell dolor en el més profund del teu cor, barrejat amb nostàlgia del que era i que mai més podrà ser…, també notes que existeix un sentiment de gratitud infinita.
El nostre castell esta engalanat amb 1000 I UNA NINEKA.
Moltes d’aquestes NINEKAS, ja estan venudes, d’altres reservades, i d’altres es vendran durant l'exposició.
Tot això ha estat possible gràcies a vosaltres NINEKAIRES. També gràcies al suport del Dep de Polítiques de  Família del nostre  Ajuntament i dels col•laboradors que ens han aportat teles, complements, serveis de fotografia, descomptes en botigues, etc.
Són més de mil infants malalts a l’any que és diagnostiquen a Espanya.
Son més  de mil petons que els pares i mares, com ara jo, fem als nostres fills mentre els encoratgem a pensar en el final de la batalla, i sobre tot, a que tinguin per segur que se’n sortiran.
Més de mil carícies per consolar-los en els moments de ràbia i de por.
Més de mil nits sense dormir, en la majoria dels casos, pregant al Déu que sigui, que no se’ls endugui, que encara són nens, i que tu com a pare o mare, tens plans per a ells! i que sense ells nosaltres no podrem viure...
Més de mil llàgrimes, que des del primer dia del diagnòstic cauen dels nostres ulls mentre ens preguntem el per què...
I nosaltres .......
Hem fet més “mil i una nineka” plenes de colors, de solidaritat, de llum, però sobretot plenes d’esperança. Esperança perquè algun dia no hi hagi nens ni famílies que hagin d'afrontar aquest destí, i si l'han d'afrontar, almenys que aquesta lluita plena d’onades titàniques i un munt d’adversitats, a la fi tingui un final feliç i puguem gaudir d’ells, recordant la batalla com una gran gesta, en què tan sols perdurin en els nostres cors moments bons i dolços.
Podeu estar ben orgulloses de la vostra tasca

Gaudiu del vostre projecte  i  quant acabi l'exposició no serà el final de res, sinó potser el principi de quelcom bonic  i meravellós

Maria Rascón



Nineka


No hay comentarios: